április 26.
2019.05.30.
Készülnek dió oltványaink
Carmen
Nagykanizsai Telephely
Zalaegerszegi Telephelyünk Bartók Béla u. 59.
Ismerjen meg bennünket!

Az Iványi  Faiskolát  2002-ben nagyszüleim, Iványi Lajos és Iványi Lajosné őstermelőként hozták létre. Immáron több mint 12 éve  foglalkoznak kiváló minőségű szőlő illetve gyümölcsfa oltvány előállítással.

 

Jómagam Iványi Zsolt vagyok, Keszthelyen a Georgikon Agrártudományi Egyetemen végeztem kertészmérnök szakon. Már tanulmányaim megkezdésekor tudtam, hogy szőlő és gyümölcsfa szaporító anyag valamint oltványok előállítással szeretnék foglalkozni. A szakmához szükséges kezdő lépéseket  Nagyapámtól sajátítottam el. A faiskola működésében is kezdetektől részt vettem.

Most  fiatal gazdaként kívánom folytatni, és bővíteni a nagyszülők által elindított tevékenységet. Természetesen a nagyszüleim szakmai támogatására továbbiakban is számíthatok.  A faiskola fejlesztéséhez, bővítéséhez fiatal gazda pályázaton nyertem támogatást, így a személyi feltételek  mellett az anyagi feltételek is biztosítottak a megújuláshoz. 

 

Célom, hogy a faiskola hírnevét tovább erősítsem, és  vevőink igényeinek megfelelően kiváló minőségű oltványok előállításával szélesebb piacra lépjek.

 

A faiskola jelenleg Zalaegerszegen a Jánkahegyen illetve 2016-tól Nagykanizsán a Szentgyörgyvári hegyen is  működik. Előállított gyümölcsfáinkat a telephelyen továbbá kertészeti árudákban értékesítjük.

 

Széles fajtaválasztékkal és szaktanácsadással várjuk kedves vásárlóinkat!